Dat wordt zweten! Alles over de hittegolf in Italië

Dat wordt zweten! Alles over de hittegolf in Italië

Dat wordt zweten! Alles over de hittegolf in Italië Wat kunnen we verwachten van het weer in de populaire vakantielanden? 'Tropisch' Het is momenteel erg warm in Zuid-Europa. Vooral Italië heeft het zwaar. De temperaturen in het land loopt op tot wel 40 graden. In regio's zoals Sicilië kan de temperatuur deze week oplopen tot wel 49 graden. De verkoeling is dus ver te zoeken voor de italianen. De warmte is in Zuid-Europa gekomen doordat lucht vanuit de Sahara richting deze regio wordt geblazen. De hittegolf gaat nog een week duren. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Zien: strandgangers in Zandvoort helpen spitssnuitdolfijn terug de zee in Bekijk deze video » Op1 gemist? 200.000 hectare verbrand in Spanje, grootte van provincie Limburg Bekijk deze video » Zien: Mark van der Linden reageert sterk op schaamteloze oproep Yvonne Coldeweijer Bekijk deze video » Verschillende meningen over terugkomst Big Brother Danny, ''de warmte is terug'' Bekijk deze video » Slecht weer voorspeld deze week: 'Donderdag felle buien en hagel' (video) Bekijk deze video » Hoe gaat Wesly Bronkhorst’s bruiloft eruit zien? (Shownieuws) Bekijk deze video » Primeur: Jeroen van der Boom als Robbie Williams tijdens De Toppers 2024 Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Wat kunnen we verwachten van het weer in de populaire vakantielanden? 'Tropisch'

Het is momenteel erg warm in Zuid-Europa. Vooral Italië heeft het zwaar. De temperaturen in het land loopt op tot wel 40 graden. In regio's zoals Sicilië kan de temperatuur deze week oplopen tot wel 49 graden. De verkoeling is dus ver te zoeken voor de italianen. De warmte is in Zuid-Europa gekomen doordat lucht vanuit de Sahara richting deze regio wordt geblazen. De hittegolf gaat nog een week duren.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's