Dertigers: Lot krijgt advies van dochter Hannah over daten via Tinder

Dertigers: Lot krijgt advies van dochter Hannah over daten via Tinder

<em>Dertigers</em>: Lot krijgt advies van dochter Hannah over daten via Tinder Kijk in de video hierboven: Dertigers stopt na vier seizoenen, of wordt het Veertigers? In Dertigers hoort Hannah een bekend geluid, van de datingapp Tinder. Haar moeder Lot wil het eerst niet toegeven, maar ze heeft zich aangemeld. Hannah geeft haar moeder gelijk een tip, je kunt het geluid van de app uitzetten. “Je staat namelijk echt voor lul als iedereen dit hoort.” Lot wil op haar beurt natuurlijk ook alles van het liefdesleven van haar dochter weten en ontdekt dat Hannah ‘misschien een beetje’ verliefd is… Bekijk de beelden van Dertigers hieronder. Het vierde en laatste seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag te zien op wisselende tijdstippen tussen 21.00 uur en 22.00 uur op NPO 3. Kijk hier waar je de serie Dertigers kunt streamen. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Pittige dilemma's voor de Dertigers-cast, bekijk de beelden Bekijk deze video » Laatste seizoen van Dertigers vanaf maandag 3 juli op NPO 3 Bekijk deze video »
Serie :
Dertigers: Lot krijgt advies van dochter Hannah over daten via Tinder
Thursday 13 July 2023 om 15:05

Kijk in de video hierboven: Dertigers stopt na vier seizoenen, of wordt het Veertigers?

In Dertigers hoort Hannah een bekend geluid, van de datingapp Tinder. Haar moeder Lot wil het eerst niet toegeven, maar ze heeft zich aangemeld. Hannah geeft haar moeder gelijk een tip, je kunt het geluid van de app uitzetten. “Je staat namelijk echt voor lul als iedereen dit hoort.” Lot wil op haar beurt natuurlijk ook alles van het liefdesleven van haar dochter weten en ontdekt dat Hannah ‘misschien een beetje’ verliefd is…

Bekijk de beelden van Dertigers hieronder.

Het vierde en laatste seizoen van Dertigers is van maandag tot en met donderdag te zien op wisselende tijdstippen tussen 21.00 uur en 22.00 uur op NPO 3. Kijk hier waar je de serie Dertigers kunt streamen.

Actuele video's

Meer actuele video's