De Oranjezomer gemist? Jan Joost van Gangelen ontvangt boete van 259 euro

De Oranjezomer gemist? Jan Joost van Gangelen ontvangt boete van 259 euro

Vrijdag 14 juli 2023 om 09:48

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Jan Joost van Gangelen komt 259 euro lichter uit zijn bezoek aan De Oranjezomer. Op weg naar de studio in Breda wordt de presentator namelijk aangehouden door de politie, zo deelt hij donderdagavond aan het begin van de uitzending mee.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? <em>Jan Joost van Gangelen</em> ontvangt boete van 259 euro Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Jan Joost van Gangelen komt 259 euro lichter uit zijn bezoek aan De Oranjezomer. Op weg naar de studio in Breda wordt de presentator namelijk aangehouden door de politie, zo deelt hij donderdagavond aan het begin van de uitzending mee. Tekst gaat verder onder de video. BurgersjaakieDe bekeuring is volledig te wijten aan "een soort tourbus met allemaal fietsen achterop" die constant links blijft rijden. Jan Joost denkt slim te zijn en de bus rechts in te halen, maar helaas was dat niet onopgemerkt... "Toen kwam er zo’n burgersjaakie en was het meteen 'volgen politie'", vervolgt hij met een zucht. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Jan Joost van Gangelen in Khalid & Sophie over Argentinië-Jamaica: "Messi ongekend populair Bekijk deze video » ZIE: Jan Joost van Gangelen over vertrekt Burak Yilmaz: 'Hij is groter dan de club' Bekijk deze video »
Talkshow :

Burgersjaakie
De bekeuring is volledig te wijten aan "een soort tourbus met allemaal fietsen achterop" die constant links blijft rijden. Jan Joost denkt slim te zijn en de bus rechts in te halen, maar helaas was dat niet onopgemerkt... "Toen kwam er zo’n burgersjaakie en was het meteen 'volgen politie'", vervolgt hij met een zucht.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's