Rutger Castricum dolt met mensen in het publiek De Oranjezomer: 'Oude taarten'

Rutger Castricum dolt met mensen in het publiek De Oranjezomer: 'Oude taarten'

Vrijdag 14 juli 2023 om 10:06

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Rutger Castricum was gisteravond weer in topvorm in De Oranjezomer. De presentator werd gevraagd naar zijn dag, en wat begon als een verhaal over zijn wielrenavontuur eindigde in meerdere persoonlijke aanvallen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Rutger Castricum</em> dolt met mensen in het publiek <em>De Oranjezomer</em>: 'Oude taarten' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 13 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Rutger Castricum was gisteravond weer in topvorm in De Oranjezomer. De presentator werd gevraagd naar zijn dag, en wat begon als een verhaal over zijn wielrenavontuur eindigde in meerdere persoonlijke aanvallen. Tekst gaat verder onder de video. Asociaal volk"Ik was altijd hardloper en ik vond wielrenners een heel asociaal volk. Nu ik zelf dat aan het doen ben, ga ik eigenlijk alles doen wat ik verafschuwde", aldus Castricum. De presentator maakt vervolgens een dolletje met oudere mensen in het publiek. “Oude taarten.” Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Asociaal volk
"Ik was altijd hardloper en ik vond wielrenners een heel asociaal volk. Nu ik zelf dat aan het doen ben, ga ik eigenlijk alles doen wat ik verafschuwde", aldus Castricum. De presentator maakt vervolgens een dolletje met oudere mensen in het publiek. “Oude taarten.”

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's