Bekijk hier de wonderlijke trailer van Wonka met prachtig acteur Timothée Chalamet

Bekijk hier de wonderlijke trailer van Wonka met prachtig acteur Timothée Chalamet

Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer van Wonka vrijgegeven. Met een beetje mazzel krijgen we een decembermaand waar we u tegen kunnen zeggen in de bioscopen. Acteur Timothée Chalamet schittert in een rol die op zijn lijf is geschreven. Bekijk hieronder de trailer van Wonka.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Bekijk hier de wonderlijke trailer van <em>Wonka</em> met prachtig acteur Timothée Chalamet Warner Bros. Pictures heeft de eerste trailer van Wonka vrijgegeven. Met een beetje mazzel krijgen we een decembermaand waar we u tegen kunnen zeggen in de bioscopen. Acteur Timothée Chalamet schittert in een rol die op zijn lijf is geschreven. Bekijk hieronder de trailer van Wonka. Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies. Willy WonkaHet verhaal is gebaseerd op het buitengewone personage van Sjakie en de Chocoladefabriek, Roald Dahl's meest iconische kinderboek en een van de best verkochte kinderboeken aller tijden. We volgen hoe hij werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier werd en de geliefde Willy Wonka die we vandaag kennen. CastNaast Timothée Chalamet (Dune) en Olivia Colman (Scrooge: A Christmas Carol) zijn ook Hugh Grant, Sally Hawkins, Matt Lucas, Rowan Atkinson en Keegan-Michael Key te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Paul King (bekend van de Paddington-films). Vanaf 13 december 2023 is de film Wonka te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Avontuur, Komedie, Familiefilm. Tijdsduur: n.n.b. Trailer: Dune part Two, vanaf 3 november in de bioscoop Bekijk deze video » Hugh Grant is een Oompa Loompa! Bekijk hier de eerste trailer van Wonka Bekijk deze video »
Trailer :
Bekijk hier de wonderlijke trailer van Wonka met prachtig acteur Timothée Chalamet

Willy Wonka
Het verhaal is gebaseerd op het buitengewone personage van Sjakie en de Chocoladefabriek, Roald Dahl's meest iconische kinderboek en een van de best verkochte kinderboeken aller tijden. We volgen hoe hij werelds grootste uitvinder, goochelaar en chocolatier werd en de geliefde Willy Wonka die we vandaag kennen.

Cast
Naast Timothée Chalamet (Dune) en Olivia Colman (Scrooge: A Christmas Carol) zijn ook Hugh Grant, Sally Hawkins, Matt Lucas, Rowan Atkinson en Keegan-Michael Key te zien in deze film. Deze productie is geregisseerd door Paul King (bekend van de Paddington-films).

Vanaf 13 december 2023 is de film Wonka te zien in de Nederlandse bioscopen. Genre: Avontuur, Komedie, Familiefilm. Tijdsduur: n.n.b.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV