Trailer: Dune part Two, vanaf 3 november in de bioscoop

Trailer: Dune part Two, vanaf 3 november in de bioscoop

Wednesday 3 May 2023 om 21:30

Bekijk hier: Dune is belevenis, emotie en spektakel op het witte doek

Dune: part two, opnieuw geregisseerd door Denis Villeneuve, is het laatste deel in de Dune-serie. De film gaat verder met de voortdurende reis van Paul Atreides die verenigd is met Chani en de Fremen. Terwijl hij wraak zoekt op de samenzweerders die zijn familie heeft vernietigd, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorspellen. Dune heeft weer een sterrencast waaronder Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh en Austin Butler.

Bekijk hieronder de trailer van Dune: part Two, vanaf 3 november te zien in de bioscoop. Blijf hier op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Dune: part Two via Gids.tv.

Trailer: <em>Dune part Two</em>, vanaf 3 november in de bioscoop Bekijk hier: Dune is belevenis, emotie en spektakel op het witte doek Dune: part two, opnieuw geregisseerd door Denis Villeneuve, is het laatste deel in de Dune-serie. De film gaat verder met de voortdurende reis van Paul Atreides die verenigd is met Chani en de Fremen. Terwijl hij wraak zoekt op de samenzweerders die zijn familie heeft vernietigd, probeert hij een verschrikkelijke toekomst te voorkomen die alleen hij kan voorspellen. Dune heeft weer een sterrencast waaronder Timothée Chalamet, Zendaya, Florence Pugh en Austin Butler. Bekijk hieronder de trailer van Dune: part Two, vanaf 3 november te zien in de bioscoop. Blijf hier op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom Dune: part Two via Gids.tv. Bekijk ook Teaser trailer: ontmoet de nieuwe Disney-prinses Asha in Wish, 22 november in de bioscoop Bekijk deze video » Trailer: The Hunger Games-The Ballad of Songbirds & Snakes, vanaf 17 november in de bioscoop Bekijk deze video » Video: bekijk de magische trailer van Our Planet II (Netflix) Bekijk deze video » Bekijk hier de sensationele trailer van Gran Turismo met Archie Madekwe en Orlando Bloom Bekijk deze video »
Trailer :

Actuele video's

Meer actuele video's