Drukte op de Vierdaagsecamping: "Er heerst een familiegevoel"

Drukte op de Vierdaagsecamping: "Er heerst een familiegevoel"

Drukte op de <em>Vierdaagsecamping</em>: &quot;Er heerst een familiegevoel&quot; De Vierdaagsecamping ligt op slechts 20 minuten fietsen van de start/finish en is enorm populair. Hart van Nederland gaat langs op de camping. FamiliegevoelDe Vierdaagsecamping begon als iets kleins, maar wordt steeds groter. En gezelliger. Inmiddels staan er 400 gasten. De campingeigenaren Tera en Geert Kroes vertellen over de gezelligheid en het familiegevoel op het terrein. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Heftige beelden: poes klem tussen raam en overlijdt in Rijen Bekijk deze video » Bekijk eerste beelden van Nijmeegse Vierdaagse 2023: dit is de jongste deelnemer Bekijk deze video »
TV :
Monday 17 July 2023 om 10:56

De Vierdaagsecamping ligt op slechts 20 minuten fietsen van de start/finish en is enorm populair. Hart van Nederland gaat langs op de camping.

Familiegevoel
De Vierdaagsecamping begon als iets kleins, maar wordt steeds groter. En gezelliger. Inmiddels staan er 400 gasten. De campingeigenaren Tera en Geert Kroes vertellen over de gezelligheid en het familiegevoel op het terrein.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's