Heftige beelden: poes klem tussen raam en overlijdt in Rijen

Heftige beelden: poes klem tussen raam en overlijdt in Rijen

Heftige beelden: <em>poes</em> klem tussen raam en overlijdt in <em>Rijen</em> Een verdrietig gebeurtenis in het Brabantse Rijen. Buurtbewoners van de Generaal van Geenstraat sloegen zondagochtend alarm bij de hulpdiensten toen ze ontdekten dat een kat vastzat met zijn hoofd tussen een kiepraam van een woning. De bewoners waren zelf niet thuis. OverledenHelaas bleek de hulp te laat te komen voor het dier, dat ter plekke overleed. Een triest einde voor de kat, die onbedoeld verstrikt raakte in het raam terwijl zijn eigenaren afwezig waren. Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven. Bekijk ook Zien: Seksclub in de brand aan de Arnhemseweg bij Beekbergen Bekijk deze video » Kankerverwekkende stof in sloot waar kinderen spelen: "Hoge concentraties" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 16 juli 2023 om 13:00

Een verdrietig gebeurtenis in het Brabantse Rijen. Buurtbewoners van de Generaal van Geenstraat sloegen zondagochtend alarm bij de hulpdiensten toen ze ontdekten dat een kat vastzat met zijn hoofd tussen een kiepraam van een woning. De bewoners waren zelf niet thuis.

Overleden
Helaas bleek de hulp te laat te komen voor het dier, dat ter plekke overleed. Een triest einde voor de kat, die onbedoeld verstrikt raakte in het raam terwijl zijn eigenaren afwezig waren.

Bekijk de Hart van Nederland-video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's