Ryan Gosling en Margot Robbie over Amsterdam-scène in Barbie-film: 'Het is zo mooi'

Ryan Gosling en Margot Robbie over Amsterdam-scène in Barbie-film: 'Het is zo mooi'

Wednesday 19 July 2023 om 21:51

Het is een sprankelend roze spektakel, want de langverwachte Barbie-film is eindelijk uit! Op 64-jarige leeftijd staat de iconische pop nog steeds sterk en straalt ze rimpel- en zorgelozer dan ooit tevoren op het witte doek. RTL Boulevard had het genoegen om te spreken met enkele bekende castleden, waaronder Ryan Gosling en Margot Robbie.

Lees ook onze filmrecensie van Barbie.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Ryan Gosling</em> en <em>Margot Robbie</em> over Amsterdam-scène in <em>Barbie-film</em>: 'Het is zo mooi' Het is een sprankelend roze spektakel, want de langverwachte Barbie-film is eindelijk uit! Op 64-jarige leeftijd staat de iconische pop nog steeds sterk en straalt ze rimpel- en zorgelozer dan ooit tevoren op het witte doek. RTL Boulevard had het genoegen om te spreken met enkele bekende castleden, waaronder Ryan Gosling en Margot Robbie. Lees ook onze filmrecensie van Barbie. Tekst gaat verder onder de video. Barbie-filmIn de nieuwe Barbie-film is er een opmerkelijke scène waarin Ryan Gosling en Margot Robbie samen op een tandem door de straten van Amsterdam fietsen. In een interview met RTL Boulevard delen de twee acteurs hun enthousiasme voor Amsterdam. Margot Robbie vertelt: "Het is zo mooi, ik ben er geweest als backpacker." Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Ryan Gosling en Margot Robbie over Amsterdam-scène in Barbie-film: 'Het is zo mooi'

Barbie-film
In de nieuwe Barbie-film is er een opmerkelijke scène waarin Ryan Gosling en Margot Robbie samen op een tandem door de straten van Amsterdam fietsen. In een interview met RTL Boulevard delen de twee acteurs hun enthousiasme voor Amsterdam. Margot Robbie vertelt: "Het is zo mooi, ik ben er geweest als backpacker."

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's