Van der Vaart is in De Oranjezomer serieus over mogelijke terugkeer Sneijder bij Ajax

Van der Vaart is in De Oranjezomer serieus over mogelijke terugkeer Sneijder bij Ajax

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Vorige week was zijn vrouw Estavana Poman te gast in De Oranjezomer, gisteravond schoof Rafael van der Vaart zelf aan tafel bij Hélène Hendriks.

Wesley Sneijder
Over een mogelijke terugkeer van Wesley Sneijder bij Ajax wil Rafael graag even serieus zijn mening geven, nadat we een filmpje van Wesley zien waar fans van Ajax destijds nogal gepikeerd over waren. Iets met 'Utrecht, m'n stad'...

<em>Van der Vaart</em> is in <em>De Oranjezomer</em> serieus over mogelijke terugkeer <em>Sneijder</em> bij Ajax Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van woensdag 19 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Vorige week was zijn vrouw Estavana Poman te gast in De Oranjezomer, gisteravond schoof Rafael van der Vaart zelf aan tafel bij Hélène Hendriks. Wesley SneijderOver een mogelijke terugkeer van Wesley Sneijder bij Ajax wil Rafael graag even serieus zijn mening geven, nadat we een filmpje van Wesley zien waar fans van Ajax destijds nogal gepikeerd over waren. Iets met 'Utrecht, m'n stad'... Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook De Oranjezomer: Fidan Ekiz heeft last van terugkerende dickpick-verstuurder Bekijk deze video » Noa Vahle: 'Als mijn moeder topless was gegaan had ik daar stokje voor gestoken' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Talkshow :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's