Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Kamp Van Koningsbrugge gemist? Bekijk hier de hele uitzending Donderdag is het tijd voor de grote finale van Kamp Van Koningsbrugge. De laatste overgebleven cursisten moeten tot het uiterste gaan om de eindmissie te overleven. Boot met terroristenIn Kamp Van Koningsbrugge is het in de laatste aflevering van dit seizoen de grote vraag wie in de eindmissie het einde weet te halen. Ze krijgen de opdracht om een zender te plaatsen op een boot die bezet is door terroristen. Ze moeten deze speciale operatie uitvoeren, maar het is ook nog niet zeker of dit nu echt het einde is van Kamp Van Koningsbrugge? Commando-opleidingIn dit programma volgt Jeroen van Koningsbrugge vijftien cursisten die de loodzware commando-opleiding doen. Van navigeren tot vuur maken, zwemmen in ijskoud water tot nachtelijke missies. Ze moeten fysiek en mentaal ijzersterk zijn om zich te kunnen meten aan de maatstaven van een commando. Vooraf werd aangekondigd dat dit seizoen zwaarder is dan ooit.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Donderdag 20 juli 2023 om 21:35

Donderdag is het tijd voor de grote finale van Kamp Van Koningsbrugge. De laatste overgebleven cursisten moeten tot het uiterste gaan om de eindmissie te overleven.

Boot met terroristen
In Kamp Van Koningsbrugge is het in de laatste aflevering van dit seizoen de grote vraag wie in de eindmissie het einde weet te halen. Ze krijgen de opdracht om een zender te plaatsen op een boot die bezet is door terroristen. Ze moeten deze speciale operatie uitvoeren, maar het is ook nog niet zeker of dit nu echt het einde is van Kamp Van Koningsbrugge?

Commando-opleiding
In dit programma volgt Jeroen van Koningsbrugge vijftien cursisten die de loodzware commando-opleiding doen. Van navigeren tot vuur maken, zwemmen in ijskoud water tot nachtelijke missies. Ze moeten fysiek en mentaal ijzersterk zijn om zich te kunnen meten aan de maatstaven van een commando. Vooraf werd aangekondigd dat dit seizoen zwaarder is dan ooit.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Kamp Van Koningsbrugge

Actuele video's

Meer actuele video's