Fidan Ekiz: 'Eva Jinek hoort bij publieke omroep en krijgt DWDD-tijdslot' (De Oranjezomer)

Fidan Ekiz: 'Eva Jinek hoort bij publieke omroep en krijgt DWDD-tijdslot' (De Oranjezomer)

Het was hét medianieuws donderdag: Eva Jinek verlaat RTL 4 en maakt de overstap naar AVROTROS. Fidan Ekiz, zelf ook werkzaam bij de publieke omroep, reageert: "Goed nieuws. Heel goed nieuws zelfs. Ik hoopte het al een beetje, het is toch het hoofdpodium en dat is waar zij thuishoort."

DWDD-tijdslot?
Ze denkt dat Eva het befaamde en gewilde DWDD-tijdslot van 19:00 uur over zal gaan nemen. Een plek waar Nadia en M minder succesvol waren en waarop nu Khalid & Sophie te zien is. Ekiz maakte er zelf ook de succesvolle talkshow De Vooravond, met Renze Klamer, totdat die om nog steeds onduidelijke redenen abrupt van de buis gehaald werd.

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Fidan Ekiz: '<em>Eva Jinek</em> hoort bij publieke omroep en krijgt DWDD-tijdslot' (<em>De Oranjezomer</em>) Het was hét medianieuws donderdag: Eva Jinek verlaat RTL 4 en maakt de overstap naar AVROTROS. Fidan Ekiz, zelf ook werkzaam bij de publieke omroep, reageert: "Goed nieuws. Heel goed nieuws zelfs. Ik hoopte het al een beetje, het is toch het hoofdpodium en dat is waar zij thuishoort." DWDD-tijdslot?Ze denkt dat Eva het befaamde en gewilde DWDD-tijdslot van 19:00 uur over zal gaan nemen. Een plek waar Nadia en M minder succesvol waren en waarop nu Khalid & Sophie te zien is. Ekiz maakte er zelf ook de succesvolle talkshow De Vooravond, met Renze Klamer, totdat die om nog steeds onduidelijke redenen abrupt van de buis gehaald werd. Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van donderdag 20 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV