BREAKING: Eva Jinek vertrekt bij RTL en keert terug bij de NPO (video)

BREAKING: Eva Jinek vertrekt bij RTL en keert terug bij de NPO (video)

BREAKING: <em>Eva Jinek</em> vertrekt bij RTL en keert terug bij de NPO (video) Eva Jinek vertrekt per direct bij RTL en gaat aan de slag bij AVROTROS. Dat maakte de omroep donderdagmiddag zelf bekend. Jinek gaat bij de AVROTROS een programma maken waarin 'actualiteiten en cultuur centraal staan'. Bekijk hierboven een fragment uit Vandaag Inside waarbij René kritisch is op Eva Jinek. Mooi nieuws! ? Eva Jinek gaat vanaf begin 2024 exclusief samenwerken met AVROTROS. De basis van de samenwerking is een nieuw programma waarin actualiteiten en cultuur centraal staan. Welkom Eva! ?@PubliekeOmroep https://t.co/rU2B9fVANA— AVROTROS (@AVROTROS) July 20, 2023 Talkshow?Uiteraard gaan met de terugkeer naar de publieke omroep, die in de geruchtenmolen al langer in de lucht hangt, de radertjes direct draaien: zou ze opnieuw een talkshow krijgen? Zeker met de problemen bij Op1 en het mindere succes van Nadia in de vooravond komen er wel wat plekken vrij. Bekijk de aankondiging van AVROTROS hierboven. Bekijk ook Video: Eva Jinek in tranen tijdens gesprek over jeugdzorg Bekijk deze video » Eva Jinek is weer razend populair, 'waanzinnig mooie televisie' Bekijk deze video » Bekijk hier de meest opmerkelijke fragmenten uit Jinek van het afgelopen seizoen! Bekijk deze video »
TV :
BREAKING: Eva Jinek vertrekt bij RTL en keert terug bij de NPO (video)
Donderdag 20 juli 2023 om 18:00

Eva Jinek vertrekt per direct bij RTL en gaat aan de slag bij AVROTROS. Dat maakte de omroep donderdagmiddag zelf bekend. Jinek gaat bij de AVROTROS een programma maken waarin 'actualiteiten en cultuur centraal staan'.

Bekijk hierboven een fragment uit Vandaag Inside waarbij René kritisch is op Eva Jinek.

Talkshow?
Uiteraard gaan met de terugkeer naar de publieke omroep, die in de geruchtenmolen al langer in de lucht hangt, de radertjes direct draaien: zou ze opnieuw een talkshow krijgen? Zeker met de problemen bij Op1 en het mindere succes van Nadia in de vooravond komen er wel wat plekken vrij.

Bekijk de aankondiging van AVROTROS hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's