Hart van Nederland: twee gewonden na zware crash in Baarn (video)

Hart van Nederland: twee gewonden na zware crash in Baarn (video)

Zaterdag 22 juli 2023 om 12:20

<em>Hart van Nederland</em>: twee gewonden na zware crash in Baarn (video) Twee mensen zijn gewond geraakt door een zware crash met een auto vrijdagavond in Baarn. De twee inzittenden moesten naar het ziekenhuis, meldt Hart van Nederland. De auto zou rond 22.00 uur met hoge snelheid zijn gecrasht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: lichaam gevonden langs druk wandelpad in Zwolle (video) Bekijk deze video » Zien: Marco Schuitmaker blaast Nijmegen omver met Engelbewaarder bij Vierdaagse (video) Bekijk deze video » Mooie beelden: laatste Vierdaagse-finisher geholpen met laatste loodjes (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Twee mensen zijn gewond geraakt door een zware crash met een auto vrijdagavond in Baarn. De twee inzittenden moesten naar het ziekenhuis, meldt Hart van Nederland. De auto zou rond 22.00 uur met hoge snelheid zijn gecrasht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's