Bekijk de beelden: Paul de Leeuw zet luxe villa in Blaricum te koop voor 3 miljoen euro

Bekijk de beelden: Paul de Leeuw zet luxe villa in Blaricum te koop voor 3 miljoen euro

Zaterdag 22 juli 2023 om 22:11

De riante villa van Paul de Leeuw in Blaricum staat te koop voor een slordige 3 miljoen euro en is deze week de meest bekeken advertentie op Funda. Dat is natuurlijk niet verrassend, want nu kun je ongestoord binnenkijken bij de bekende presentator.

Tekst gaat verder onder de video.

Bekijk de beelden: <em>Paul de Leeuw</em> zet luxe villa in <em>Blaricum</em> te koop voor <em>3 miljoen euro</em> De riante villa van Paul de Leeuw in Blaricum staat te koop voor een slordige 3 miljoen euro en is deze week de meest bekeken advertentie op Funda. Dat is natuurlijk niet verrassend, want nu kun je ongestoord binnenkijken bij de bekende presentator. Tekst gaat verder onder de video. Villa in BlaricumHet optrekje waar Paul achttien jaar heeft gewoond ligt op een steenworp afstand van het centrum van Blaricum. Met een woonoppervlakte van 317 vierkante meter beschikt de villa over tien kamers, waaronder vier slaapkamers, twee badkamers en een muziekstudio. De uitgebreide keuken laat zien dat Paul gek is op koken, en in de riante tuin bevindt zich onder andere een zwembad. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Bekijk de beelden: Paul de Leeuw zet luxe villa in Blaricum te koop voor 3 miljoen euro

Villa in Blaricum
Het optrekje waar Paul achttien jaar heeft gewoond ligt op een steenworp afstand van het centrum van Blaricum. Met een woonoppervlakte van 317 vierkante meter beschikt de villa over tien kamers, waaronder vier slaapkamers, twee badkamers en een muziekstudio. De uitgebreide keuken laat zien dat Paul gek is op koken, en in de riante tuin bevindt zich onder andere een zwembad.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's