Is Jamie Foxx blind geworden? De acteur vertelt over zijn gezondheidsproblemen

Is Jamie Foxx blind geworden? De acteur vertelt over zijn gezondheidsproblemen

Is <em>Jamie Foxx</em> blind geworden? De acteur vertelt over zijn gezondheidsproblemen Jamie Foxx is emotioneel door zijn gezondheidsproblemen: "Ik ging naar de hel en weer terug", zegt de 55-jarige acteur in een videoboodschap, die hierboven is te zien. In april werd hij om voor het publiek onbekende redenen opgenomen in het ziekenhuis. BlindJamie: "Ik weet dat veel mensen aan het wachten waren op een update, maar ik wilde niet dat jullie me zo zagen. Ik wil dat jullie me zien lachen, grapjes zien maken of voorbij zien komen in een televisieprogramma. Ik wilde niet dat jullie me zagen met allerlei slangen in mijn lichaam, niet wetende of ik het zou gaan redden." Jamie vertelt niet waarom hij in het ziekenhuis werd opgenomen. Wel ontkracht hij geruchten die rondgingen over dat hij verlamd of blind zou zijn. Nu gaat het weer beter met hem. De acteur is deze week weer voor de camera's gezien voor de opnames van een reclame. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Don Diablo durfde geen selfie te maken met Beyoncé, Will Smith, Pharrell en anderen Bekijk deze video » Bekijk de trailer van They Cloned Tyrone, vanaf 21 juni op Netflix Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Jamie Foxx is emotioneel door zijn gezondheidsproblemen: "Ik ging naar de hel en weer terug", zegt de 55-jarige acteur in een videoboodschap, die hierboven is te zien. In april werd hij om voor het publiek onbekende redenen opgenomen in het ziekenhuis.

Blind
Jamie: "Ik weet dat veel mensen aan het wachten waren op een update, maar ik wilde niet dat jullie me zo zagen. Ik wil dat jullie me zien lachen, grapjes zien maken of voorbij zien komen in een televisieprogramma. Ik wilde niet dat jullie me zagen met allerlei slangen in mijn lichaam, niet wetende of ik het zou gaan redden." Jamie vertelt niet waarom hij in het ziekenhuis werd opgenomen. Wel ontkracht hij geruchten die rondgingen over dat hij verlamd of blind zou zijn. Nu gaat het weer beter met hem. De acteur is deze week weer voor de camera's gezien voor de opnames van een reclame.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's