Moet Te land, ter zee en in de lucht terug op tv?

Moet Te land, ter zee en in de lucht terug op tv?

Maandag 24 juli 2023 om 08:54

NPO1 zond dit weekend een compilatie van 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht uit en die werd massaal bekeken. Een mooie reden voor Shownieuws om terug te blikken op het heerlijke programma met oud-presentatoren Jack van Gelder & Bert Kuizenga en de entertainmentrubriek sprak ook met Johan Vlemmix, die werkelijk tientallen keren meedeed. Is het misschien tijd voor een terugkeer op tv en zo ja, wie zou het dan moeten presenteren?

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder

Moet <em>Te land, ter zee en in de lucht</em> terug op tv? NPO1 zond dit weekend een compilatie van 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht uit en die werd massaal bekeken. Een mooie reden voor Shownieuws om terug te blikken op het heerlijke programma met oud-presentatoren Jack van Gelder & Bert Kuizenga en de entertainmentrubriek sprak ook met Johan Vlemmix, die werkelijk tientallen keren meedeed. Is het misschien tijd voor een terugkeer op tv en zo ja, wie zou het dan moeten presenteren? Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jeroen Pauw sloopt Timmermans: 'Alles wat hij hier zegt is gelogen' (RENZE) Bekijk deze video » Bouke, Davina Michelle, Antoon, BLØF, wie was er niet op de Zwarte Cross! (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :

Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Het beste van… 50 jaar Te land, ter zee en in de lucht terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's