MAX vakantieman gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX vakantieman gemist? Bekijk hier de hele uitzending

MAX vakantieman gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanavond heeft de MAX Vakantieman weer een aantal sappige reisonderwerpen voor je in petto. Zo komen relaties na de vakantie en bijzondere situaties rond Oad voorbij. Onderwerpen in MAX Vakantieman De zomervakantie zou heerlijk ontspannen moeten zijn, maar is volgens de cijfers ook de aanleiding van veel echtscheidingen en relatiebreuken. We praten met relatie-expert Marie José Bosch. Door één vertraagde vlucht maken mevrouw Van Holt en haar kleindochter wel een rondreis, maar komen ze nooit aan op de gewenste bestemming. Hoe lost Expedia dit op? Mensen die vanwege een beperking een hulpmiddel nodig hebben op reis, zoals een rollator of een loopfiets, mogen alleen mee met een reis van Oad als ze zelf voor een begeleider zorgen. Wat kan je dan doen? Schade aan een Airbnb-appartement blijkt niet te vallen onder de verzekering. Actuele situaties, waaronder die in Rhodos, zullen waarschijnlijk ook de revue passeren. Over MAX VakantiemanMAX vakantieman schiet reizigers te hulp die tegen problemen aanlopen. Naast oplossingen voor grote en kleine consumentenproblemen biedt het consumentenprogramma diverse tips en gevarieerde rubrieken.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 24 July 2023 om 21:26

Vanavond heeft de MAX Vakantieman weer een aantal sappige reisonderwerpen voor je in petto. Zo komen relaties na de vakantie en bijzondere situaties rond Oad voorbij.

Onderwerpen in MAX Vakantieman

  • De zomervakantie zou heerlijk ontspannen moeten zijn, maar is volgens de cijfers ook de aanleiding van veel echtscheidingen en relatiebreuken. We praten met relatie-expert Marie José Bosch.
  • Door één vertraagde vlucht maken mevrouw Van Holt en haar kleindochter wel een rondreis, maar komen ze nooit aan op de gewenste bestemming. Hoe lost Expedia dit op?
  • Mensen die vanwege een beperking een hulpmiddel nodig hebben op reis, zoals een rollator of een loopfiets, mogen alleen mee met een reis van Oad als ze zelf voor een begeleider zorgen. Wat kan je dan doen?
  • Schade aan een Airbnb-appartement blijkt niet te vallen onder de verzekering.
  • Actuele situaties, waaronder die in Rhodos, zullen waarschijnlijk ook de revue passeren.

Over MAX Vakantieman
MAX vakantieman schiet reizigers te hulp die tegen problemen aanlopen. Naast oplossingen voor grote en kleine consumentenproblemen biedt het consumentenprogramma diverse tips en gevarieerde rubrieken.

Bekijk hier alle video's en artikelen van MAX vakantieman

Actuele video's

Meer actuele video's