MAX Vakantieman

MAX Vakantieman


MAX Vakantieman gemist?

MAX vakantieman Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen- en buitenland. - Aflevering 6 van 11 . Veel mensen die een paar jaar geleden in Italië op vakantie zijn geweest, worden nu alsnog verrast door een bekeuring. De boete is inmiddels fors opgelopen, omdat er een incassobureau bij betrokken is. Een ongeluk op vakantie kan grote gevolgen hebben, daar weten ook de twee families die we spreken alles van. De MAX Mystery Guest is onderweg naar het zuiden en inspecteert een stopplaats in Luxemburg. Jenny Buijtels praat u bij over de voorbereiding voor uw dier op vakantie. Verslaggever Koen is voor de rubriek 'De Landkaart' aan de Costa del Sol op zoek naar zonaanbidders, topografische kennis en culturele hoogtepunten.
Uitzending
MAX vakantieman
Reportagereeks over oplossingen voor vakantieproblemen van vakantiegangers in binnen en buitenland. Aflevering 6 van 11 .
channel icon
Maandag 8 juli 20:35 uur

MAX Vakantieman NIEUWS & VIDEOS

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.