Johan Derksen: "Eindelijk gebeurt er wat in NL en kan ik m'n keutel niet kwijt" (De Oranjezomer)

Johan Derksen: "Eindelijk gebeurt er wat in NL en kan ik m'n keutel niet kwijt" (De Oranjezomer)

Dinsdag 25 juli 2023 om 11:26

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Johan Derksen</em>: &quot;Eindelijk gebeurt er wat in NL en kan ik m'n keutel niet kwijt&quot; (<em>De Oranjezomer</em>) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van maandag 24 juli. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tekst gaat verder onder de video. Deze week zit Youri Mulder op de 'Johan Derksen-positie' bij De Oranjezomer. Hij denkt dat vanwege zijn enorme invloed, Mark Rutte heeft gewacht met de kabinetscrisis in te zetten tot Derksen met vakantie was. Wat vindt Johan zelf van Marks timing? Daar is hij duidelijk over: "Eindelijk gebeurt er wat in NL en kan ik m'n keutel niet kwijt". Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Deze week zit Youri Mulder op de 'Johan Derksen-positie' bij De Oranjezomer. Hij denkt dat vanwege zijn enorme invloed, Mark Rutte heeft gewacht met de kabinetscrisis in te zetten tot Derksen met vakantie was. Wat vindt Johan zelf van Marks timing? Daar is hij duidelijk over: "Eindelijk gebeurt er wat in NL en kan ik m'n keutel niet kwijt".

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's