Docu Nothing Compares donderdag op NPO 3 na overlijden Sinéad O'Connor: bekijk de trailer

Docu Nothing Compares donderdag op NPO 3 na overlijden Sinéad O'Connor: bekijk de trailer

Docu <em>Nothing Compares</em> donderdag op NPO 3 na overlijden Sinéad O'Connor: bekijk de trailer Bekijk in de video hierboven: een overzicht van het bewogen leven van Sinéad O'Connor Woensdagavond werd bekend dat de Ierse zangeres Sinéad O'Connor is overleden. Daarom zendt NPO 3 donderdag 27 juli de documentaire Nothing Compares opnieuw uit. O'Connor had bewogen leven en carrièreO'Connor is op 56-jarige leeftijd overleden, de doodsoorzaak is nog niet bekend. De zangeres is onder meer bekend van haar wereldhit Nothing Compares 2 U. In het begin van haar carrière zorgde ze voor veel controverse door bijvoorbeeld een foto van de Paus te verscheuren tijdens een concert. De laatste jaren kampte ze met psychische problemen, het overlijden van haar zoon in januari 2022 kon ze moeilijk aan. De documentaire over O'Connor laat de hoogte- en dieptepunten van haar carrière zien en is bekroond met diverse prijzen. Nothing Compares werd in januari ook al op NPO uitgezonden. Bekijk de trailer van de docu Nothing Compares in de video hieronder De documentaire Nothing Compares wordt donderdag 27 juli om 22.35 uur uitgezonden op NPO 3. Je kunt Nothing Compares terugkijken bij Gids.tv of streamen via NPO Start. Nothing Compares (2022 Official Trailer | Documentary | SHOWTIME") Gerard Ekdom over Sinéad O'Connors 'Troy': 'Zoiets hadden we nog nooit gezien' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Docu Nothing Compares donderdag op NPO 3 na overlijden Sinéad O'Connor: bekijk de trailer
Donderdag 27 juli 2023 om 13:10

Bekijk in de video hierboven: een overzicht van het bewogen leven van Sinéad O'Connor

Woensdagavond werd bekend dat de Ierse zangeres Sinéad O'Connor is overleden. Daarom zendt NPO 3 donderdag 27 juli de documentaire Nothing Compares opnieuw uit.

O'Connor had bewogen leven en carrière
O'Connor is op 56-jarige leeftijd overleden, de doodsoorzaak is nog niet bekend. De zangeres is onder meer bekend van haar wereldhit Nothing Compares 2 U. In het begin van haar carrière zorgde ze voor veel controverse door bijvoorbeeld een foto van de Paus te verscheuren tijdens een concert. De laatste jaren kampte ze met psychische problemen, het overlijden van haar zoon in januari 2022 kon ze moeilijk aan. De documentaire over O'Connor laat de hoogte- en dieptepunten van haar carrière zien en is bekroond met diverse prijzen. Nothing Compares werd in januari ook al op NPO uitgezonden.

Bekijk de trailer van de docu Nothing Compares in de video hieronder

De documentaire Nothing Compares wordt donderdag 27 juli om 22.35 uur uitgezonden op NPO 3. Je kunt Nothing Compares terugkijken bij Gids.tv of streamen via NPO Start.

Official Trailer | Documentary | SHOWTIME")

Actuele video's

Meer actuele video's