RTL Boulevard: wereld in rouw door overlijden Sinéad O'Connor (video)

RTL Boulevard: wereld in rouw door overlijden Sinéad O'Connor (video)

Donderdag 27 juli 2023 om 20:32

<em>RTL Boulevard</em>: wereld in rouw door overlijden <em>Sinéad O'Connor</em> (video) De dood van de Ierse zangeres Sinéad O'Connor heeft wereldwijd geschokte reacties opgeroepen. Ze brak door met het nummer Nothing Compares 2 U in 1990 en werd een internationale ster. Naast haar muzikale carrière stond ze ook bekend om haar openhartige en controversiële uitspraken over sociale kwesties en haar persoonlijke leven. Haar overlijden laat een blijvende erfenis achter in de muziekwereld. Sinéad is 56 jaar geworden. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Nieuws :
RTL Boulevard: wereld in rouw door overlijden Sinéad O'Connor (video)

De dood van de Ierse zangeres Sinéad O'Connor heeft wereldwijd geschokte reacties opgeroepen. Ze brak door met het nummer Nothing Compares 2 U in 1990 en werd een internationale ster. Naast haar muzikale carrière stond ze ook bekend om haar openhartige en controversiële uitspraken over sociale kwesties en haar persoonlijke leven. Haar overlijden laat een blijvende erfenis achter in de muziekwereld. Sinéad is 56 jaar geworden.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's