Samenvatting FC Augsburg - Ajax (oefenwedstrijd)

Samenvatting FC Augsburg - Ajax (oefenwedstrijd)

Samenvatting <em>FC Augsburg - Ajax</em> (oefenwedstrijd) De afsluiting van het trainingskamp in Duitsland eindigde redelijk rampzalig voor Ajax. Tegen FC Augsburg gingen de Amsterdammers met 1-3 ten onder. Doelman Rulli blunderde flink bij de 0-1 en veroorzaakte een strafschop, waardoor de Duitsers konden uitlopen naar 1-3. Brian Brobbey kreeg zelf ook een penalty om in te schieten. Bekijk de samenvatting van FC Augsburg - Ajax hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van Ajax in het nieuwe seizoen. Bekijk ook Zien: Puinhoop bij Ajax breidt zich uit, wat vindt Valentijn Driessen ervan? Bekijk deze video » Zien: Valentijn over Ajacied Klaassen: 'Hij is gefrustreerd omdat hij het niet meer bij kan benen' Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting FC Augsburg - Ajax (oefenwedstrijd)
Zaterdag 29 juli 2023 om 21:00

De afsluiting van het trainingskamp in Duitsland eindigde redelijk rampzalig voor Ajax. Tegen FC Augsburg gingen de Amsterdammers met 1-3 ten onder. Doelman Rulli blunderde flink bij de 0-1 en veroorzaakte een strafschop, waardoor de Duitsers konden uitlopen naar 1-3. Brian Brobbey kreeg zelf ook een penalty om in te schieten.

Bekijk de samenvatting van FC Augsburg - Ajax hierboven. Bekijk ook het volledige speelschema van Ajax in het nieuwe seizoen.

Actuele video's

Meer actuele video's