Opvallend: Pieter van Vollenhoven deelt blote vrouw op auto

Opvallend: Pieter van Vollenhoven deelt blote vrouw op auto

Opvallend: <em>Pieter van Vollenhoven</em> deelt blote vrouw op auto Wie veel op Twitter zit, weet misschien wel dat de 84-jarige Pieter van Vollenhoven heel veel twittert. Waar het normaal gesproken filmpjes zijn van de natuur of schattige dieren, laat hij zich nu van een totaal andere kant zien. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. Blote borstenOp de video die Pieter deelt is een auto te zien met op de achterruit een foto van een halfnaakte vrouw, wanneer de ruitenwissers omhoog gaan staat de vrouw in haar blote borsten. Bij de video schrijft Pieter: "Het moet wel regenen." Bekijk de Tweet hieronder. Het moet wel regenen.. https://t.co/MG5MdPhaGs— Pieter v Vollenhoven (@PietervVol) July 27, 2023
Show :
Zondag 30 juli 2023 om 10:15

Wie veel op Twitter zit, weet misschien wel dat de 84-jarige Pieter van Vollenhoven heel veel twittert. Waar het normaal gesproken filmpjes zijn van de natuur of schattige dieren, laat hij zich nu van een totaal andere kant zien. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Blote borsten
Op de video die Pieter deelt is een auto te zien met op de achterruit een foto van een halfnaakte vrouw, wanneer de ruitenwissers omhoog gaan staat de vrouw in haar blote borsten. Bij de video schrijft Pieter: "Het moet wel regenen." Bekijk de Tweet hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's