Vormt de brief van Iris een bedreiging voor date Diana? (Ik Ga op Reis en Neem Mee)

Vormt de brief van Iris een bedreiging voor date Diana? (Ik Ga op Reis en Neem Mee)

Vormt de <em>brief van Iris</em> een bedreiging voor <em>date Diana</em>? (<em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>) Nigel stelt zijn date Iris op de proef en probeert door middel van mediteren een connectie met haar te maken. Iris heeft een brief voor hem geschreven. Vormt dit een bedreiging voor andere date Diana? Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hierboven. Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook “It’s Barbie’s dreamhouse, not Ken’s dreamhouse”: de Barbie Dreamhouse door de jaren heen Bekijk deze video » RTL Boulevard gemist? Met deze tips houd je je vakantieliefde springlevend Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Nigel stelt zijn date Iris op de proef en probeert door middel van mediteren een connectie met haar te maken. Iris heeft een brief voor hem geschreven. Vormt dit een bedreiging voor andere date Diana? Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hierboven.

Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's