Diana is sprakeloos door haar nieuwe date (Ik Ga op Reis en Neem Mee)

Diana is sprakeloos door haar nieuwe date (Ik Ga op Reis en Neem Mee)

In Ik Ga op Reis en Neem Mee is single Diana alleen overgebleven en dat vindt ze eigenlijk wel even lekker. Echter, haar vierde date is al onderweg. Deze nieuwe date maakt een verpletterende indruk, Diana is een beetje sprakeloos maar dat is van korte duur.

Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder.

Diana is sprakeloos door haar nieuwe date (<em>Ik Ga op Reis en Neem Mee</em>) In Ik Ga op Reis en Neem Mee is single Diana alleen overgebleven en dat vindt ze eigenlijk wel even lekker. Echter, haar vierde date is al onderweg. Deze nieuwe date maakt een verpletterende indruk, Diana is een beetje sprakeloos maar dat is van korte duur. Bekijk het fragment uit Ik Ga op Reis en Neem Mee hieronder. Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Diana in Ik Ga op Reis en Neem Mee: 'Ik ben best wel een seksueel actief persoon' Bekijk deze video » Nigel neemt Lindsey mee naar bed in Ik Ga op Reis en Neem Mee; wel zo eerlijk! Bekijk deze video » Hayes favoriete bezigheid naast sporten is 'naar billen kijken' (Ik Ga op Reis en Neem Mee) Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Ik Ga op Reis en Neem Mee is wekelijks op zondag om 20.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt alle afleveringen van Ik Ga op Reis en Neem Mee terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's