B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending

B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is de start van een nieuwe week B&B vol liefde, het populairste programma van dit moment - ondanks dat de concurrentie nu moordend wordt door de start van De slimste mens. Wat gaan de B&B eigenaren nu weer meemaken? Alle fragmenten uit deze uitzending B&B vol liefde: tantra-Walter en zijn dates gooien de heupen los Bekijk deze video » AngelBij Walter in Frankrijk wordt opnieuw de rust ruw verstoord als de vierde single zich aandient. In Portugal wil Olof de stoute schoenen aantrekken, maar heeft Marian meer oog voor Ed. Diana houdt het bij Martijn in Thailand niet langer droog. In Frankrijk knakt er iets bij Petri en is het tijd dat ze de angel eruit haalt. Over B&B vol liefdeIn het programma B&B vol liefde volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. Zij gaan op zoek naar de liefde van hun leven en iemand om hun droom mee te delen.
Uitzending :
B&B Vol liefde gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Monday 31 July 2023 om 21:43

Het is de start van een nieuwe week B&B vol liefde, het populairste programma van dit moment - ondanks dat de concurrentie nu moordend wordt door de start van De slimste mens. Wat gaan de B&B eigenaren nu weer meemaken?

Angel
Bij Walter in Frankrijk wordt opnieuw de rust ruw verstoord als de vierde single zich aandient. In Portugal wil Olof de stoute schoenen aantrekken, maar heeft Marian meer oog voor Ed. Diana houdt het bij Martijn in Thailand niet langer droog. In Frankrijk knakt er iets bij Petri en is het tijd dat ze de angel eruit haalt.

Over B&B vol liefde
In het programma B&B vol liefde volgen we een aantal alleenstaande B&B-eigenaren die op verschillende plekken in Europa wonen. Zij gaan op zoek naar de liefde van hun leven en iemand om hun droom mee te delen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van B&B Vol liefde

Actuele video's

Meer actuele video's