B&B vol liefde: tantra-Walter en zijn dates gooien de heupen los

B&B vol liefde: tantra-Walter en zijn dates gooien de heupen los

<em>B&amp;B vol liefde</em>: tantra-Walter en zijn dates gooien de heupen los Bekijk in de video hierboven: swingende Bram Krikke gaat los met Claudia van B&B vol liefde Tantra-Walter is inmiddels een begrip onder de vele fans van B&B vol liefde. Onder meer vanwege zijn bijzondere dansjes. In beelden van achter de schermen is te zien dat hij lekker losgaat met zijn twee overgebleven dates. Ze swingen erop los met bijzondere instrumenten, maar ook met een flesje water en handtas wordt lekker wild gedanst… Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder. B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) In B&B Vol Liefde: Love Bites blikken Claudia en Jan terug op hun zoektocht naar liefde Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: waarom huilt Diana, heeft Martijn iets gezegd? Bekijk deze video » Walter pakt nieuwe B&B Vol Liefde-date Corina letterlijk op: 'Dat deed wel wat' Bekijk deze video »
TV :
B&B vol liefde: tantra-Walter en zijn dates gooien de heupen los
Maandag 31 juli 2023 om 16:03

Bekijk in de video hierboven: swingende Bram Krikke gaat los met Claudia van B&B vol liefde

Tantra-Walter is inmiddels een begrip onder de vele fans van B&B vol liefde. Onder meer vanwege zijn bijzondere dansjes. In beelden van achter de schermen is te zien dat hij lekker losgaat met zijn twee overgebleven dates. Ze swingen erop los met bijzondere instrumenten, maar ook met een flesje water en handtas wordt lekker wild gedanst…

Bekijk de beelden van B&B vol liefde hieronder.

B&B vol liefde is elke werkdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van B&B vol liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's