Zien: Amerikaanse acteur Joaquin Phoenix gaat Napoleon spelen

Zien: Amerikaanse acteur Joaquin Phoenix gaat Napoleon spelen

Zien: Amerikaanse acteur <em>Joaquin Phoenix</em> gaat Napoleon spelen Voor een nieuwe film van Ridley Scott kruipt Joaquin Phoenix in de huid van Napoleon Bonaparte. De film Napoleon gaat over het leven van de Franse alleenheerser en de grillige relatie die hij had met zijn vrouw, Josephine. MiniseriesOver het leven van Napoleon werden eerder ook al films en miniseries gemaakt. Zo ook de Franse serie Napoléon (2002), waarin Christian Clavier de hoofdrol speelde. Bekijk beelden van Joaquin Phoenix, die ook de Joker speelt, in de Shownieuws-video hierboven. De film Napoleon zal uitkomen in november 2023. Bekijk ook Ruben van der Meer over eigen film Bad Slippers: "Het wordt crazy gek" Bekijk deze video » Jaloerse Jennifer Lopez stelt contract op voor Ben Affleck: "Geen contact met ex" Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Voor een nieuwe film van Ridley Scott kruipt Joaquin Phoenix in de huid van Napoleon Bonaparte. De film Napoleon gaat over het leven van de Franse alleenheerser en de grillige relatie die hij had met zijn vrouw, Josephine.

Miniseries
Over het leven van Napoleon werden eerder ook al films en miniseries gemaakt. Zo ook de Franse serie Napoléon (2002), waarin Christian Clavier de hoofdrol speelde.

Bekijk beelden van Joaquin Phoenix, die ook de Joker speelt, in de Shownieuws-video hierboven. De film Napoleon zal uitkomen in november 2023.

Actuele video's

Meer actuele video's