Horror-zomerweer zorgt voor run op lastminutes: 'Mensen zoeken zon' (video)

Horror-zomerweer zorgt voor run op lastminutes: 'Mensen zoeken zon' (video)

Het redelijk dramatische zomerweer in Nederland resulteert in een stijging van het aantal lastminutes: 'We zijn de afgelopen week een enorme piek', vertelt een woordvoerder van TUI Nederland.

'Mensen zoeken zon'
Bij de VakantieDiscounter zien ze een soortgelijke trend: 'Het slechte weer heeft er echt toe geleid dat mensen zon zoeken. We zien een stijging van 50% van de boekingen ten opzichte van vorige week.'

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder

Horror-zomerweer zorgt voor run op <em>lastminutes</em>: 'Mensen zoeken zon' (video) Het redelijk dramatische zomerweer in Nederland resulteert in een stijging van het aantal lastminutes: 'We zijn de afgelopen week een enorme piek', vertelt een woordvoerder van TUI Nederland. 'Mensen zoeken zon'Bij de VakantieDiscounter zien ze een soortgelijke trend: 'Het slechte weer heeft er echt toe geleid dat mensen zon zoeken. We zien een stijging van 50% van de boekingen ten opzichte van vorige week.' Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Shownieuws: 'Romy Monteiro gedroeg zich meer als influencer dan als ambassadeur' Bekijk deze video » De Oranjezomer over B&B Vol Liefde: 'Woont er niemand bij Petri in dat dorp?' Bekijk deze video » Smartphoneverslaving: '2,5 uur per dag op Instagram en 64% gaat ermee naar bed' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's