De Oranjezomer over B&B Vol Liefde: 'Woont er niemand bij Petri in dat dorp?'

De Oranjezomer over B&B Vol Liefde: 'Woont er niemand bij Petri in dat dorp?'

Woensdag 2 augustus 2023 om 08:12

SBS6 heeft met De Oranjezomer een flinke zomerhit in handen maar dat geldt zeker ook voor RTL4, dat de kijkers aan de buis gekluisterd houdt met B&B Vol Liefde. Wat is toch het succes van dat liefdesprogramma? 'Het is toch een soort soap waar je naar kijkt, je kunt elke dag meeleven met die mensen en er zitten natuurlijk ook wel een paar characters in die iets met je doen, die emotie bij je oproepen', geeft kijkcijferkenner Tina Nijkamp aan.

Petri
Jack van Gelder is in ieder geval fan: 'Het is leuk maar wat me nu wel gaat vervelen is dat je eigenlijk heel snel ziet dat er eigenlijk nergens liefde is, dat er bijna geen klik is. Die Petri ziet iemand in dat dorp, waar volgens mij niemand woont, en dan komt er weer iemand binnen en dan zie je haar denken... nou, is weer niet.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 1 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

De Oranjezomer over <em>B&amp;B Vol Liefde</em>: 'Woont er niemand bij <em>Petri</em> in dat dorp?' SBS6 heeft met De Oranjezomer een flinke zomerhit in handen maar dat geldt zeker ook voor RTL4, dat de kijkers aan de buis gekluisterd houdt met B&B Vol Liefde. Wat is toch het succes van dat liefdesprogramma? 'Het is toch een soort soap waar je naar kijkt, je kunt elke dag meeleven met die mensen en er zitten natuurlijk ook wel een paar characters in die iets met je doen, die emotie bij je oproepen', geeft kijkcijferkenner Tina Nijkamp aan. PetriJack van Gelder is in ieder geval fan: 'Het is leuk maar wat me nu wel gaat vervelen is dat je eigenlijk heel snel ziet dat er eigenlijk nergens liefde is, dat er bijna geen klik is. Die Petri ziet iemand in dat dorp, waar volgens mij niemand woont, en dan komt er weer iemand binnen en dan zie je haar denken... nou, is weer niet.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 1 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Johan Derksen: 'Niet raar als Maarten & Philip na dit seizoen De Slimste Mens vervangen worden' Bekijk deze video » ZIEN: Iris Rulkens imiteert Petri & Thalia uit B&B Vol Liefde Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's