De Oranjezomer: is een snuffelmat dé oplossing voor hond met verlatingsangst?

De Oranjezomer: is een snuffelmat dé oplossing voor hond met verlatingsangst?

Wednesday 2 August 2023 om 10:39

De hond van Raymond Mens (Mexy) heeft verlatingsangst maar daar wordt aan gewerkt: 'Volgende week hebben we onze eerste Zoom-sessie en dan gaan we in gesprek over hoe dat probleem op te lossen', vertelt hij in De Oranjezomer.

Snuffelmat
Ook Pieter Cobelens heeft na zitten denken over dit probleem en komt met een mogelijke oplossing: 'Ik heb een snuffelmat meegenomen voor jouw hond.' Maar wat moet die daar precies mee?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 1 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

De Oranjezomer: is een <em>snuffelmat</em> dé oplossing voor hond met verlatingsangst? De hond van Raymond Mens (Mexy) heeft verlatingsangst maar daar wordt aan gewerkt: 'Volgende week hebben we onze eerste Zoom-sessie en dan gaan we in gesprek over hoe dat probleem op te lossen', vertelt hij in De Oranjezomer. SnuffelmatOok Pieter Cobelens heeft na zitten denken over dit probleem en komt met een mogelijke oplossing: 'Ik heb een snuffelmat meegenomen voor jouw hond.' Maar wat moet die daar precies mee? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 1 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's