Raymond Mens: 'Ik ben inderdaad in gesprek met Talpa hierover' (De Oranjezomer)

Raymond Mens: 'Ik ben inderdaad in gesprek met Talpa hierover' (De Oranjezomer)

Wednesday 2 August 2023 om 08:38

Gaat het er inderdaad komen, dat Amerika-programma van de steeds populairder wordende Raymond Mens samen met Vandaag Inside-gezicht Johan Derksen? 'Daarover ben ik in gesprek met Talpa en dat geldt ook voor een traject in aanloop naar de presidentsverkiezingen' vertelt die eerste bij het wederom zeer goed bekeken De Oranjezomer.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 1 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

Raymond Mens: 'Ik ben inderdaad in gesprek met Talpa hierover' (<em>De Oranjezomer</em>) Gaat het er inderdaad komen, dat Amerika-programma van de steeds populairder wordende Raymond Mens samen met Vandaag Inside-gezicht Johan Derksen? 'Daarover ben ik in gesprek met Talpa en dat geldt ook voor een traject in aanloop naar de presidentsverkiezingen' vertelt die eerste bij het wederom zeer goed bekeken De Oranjezomer. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van dinsdag 1 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's