De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De slimste mens gemist? Bekijk hier de hele uitzending De nieuwe uitdager in de derde aflevering van De slimste mens is Hidde de Brabander. Naast de twee zittende deelnemers gaat hij proberen een plekje in de volgende aflevering te veroveren. Over de uitdagerHidde is in het dagelijks leven patissier, maar zal voor het grote publiek vooral bekend zijn als tv-kok bij de voedselzender 24Kitchen, waar ook Rudolph van Veen en Miljuschka Witzenhausen te zien zijn. Hidde is zowel 'meester patissier' als 'SVH meesterijsbereider'. Over De slimste mensDe slimste mens is een quiz waarin BN'ers, onder leiding van presentator Philip Freriks en gejureerd door de nationale mopperpot Maarten van Rossem, de strijd aangaan en hun kennis testen door vragen te beantwoorden en speelseconden te winnen. Bekijk ook Chaos bij De Slimste Mens: "Maarten is behoorlijk op z'n pik getrapt" Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Niet raar als Maarten & Philip na dit seizoen De Slimste Mens vervangen worden' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Wednesday 2 August 2023 om 21:18

De nieuwe uitdager in de derde aflevering van De slimste mens is Hidde de Brabander. Naast de twee zittende deelnemers gaat hij proberen een plekje in de volgende aflevering te veroveren.

Over de uitdager
Hidde is in het dagelijks leven patissier, maar zal voor het grote publiek vooral bekend zijn als tv-kok bij de voedselzender 24Kitchen, waar ook Rudolph van Veen en Miljuschka Witzenhausen te zien zijn. Hidde is zowel 'meester patissier' als 'SVH meesterijsbereider'.

Over De slimste mens
De slimste mens is een quiz waarin BN'ers, onder leiding van presentator Philip Freriks en gejureerd door de nationale mopperpot Maarten van Rossem, de strijd aangaan en hun kennis testen door vragen te beantwoorden en speelseconden te winnen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Slimste Mens

Actuele video's

Meer actuele video's