Chaos bij De Slimste Mens: "Maarten is behoorlijk op z'n pik getrapt"

Chaos bij De Slimste Mens: "Maarten is behoorlijk op z'n pik getrapt"

Chaos bij <em>De Slimste Mens</em>: &quot;Maarten is behoorlijk op z'n pik getrapt&quot; Deze week werd bekend dat Herman van der Zandt, na 23 jaar de NOS zal gaan verlaten voor KRO-NCRV, waardoor de geruchtenmolen flink los ging. Zo zou Herman binnengehaald zijn om Philip Freriks te vervangen... ZwijgenEn daar is het duo Maarten en Philip niet blij mee. Niemand wil er iets over zeggen... Maarten van Rossem is behoorlijk op zijn pik getrapt, aldus Evert Santegoeds bij Shownieuws. Bekijk de Shownieuws-video over de onrust bij De Slimste Mens hierboven. Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Jeroom Snelders over deelname aan Slimste Mens Nederland: 'Mond vol tanden' Bekijk deze video » Wat weet Maarten van Rossem over gerucht dat Herman van der Zandt De Slimste Mens gaat presenteren? Bekijk deze video »
Show :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Deze week werd bekend dat Herman van der Zandt, na 23 jaar de NOS zal gaan verlaten voor KRO-NCRV, waardoor de geruchtenmolen flink los ging. Zo zou Herman binnengehaald zijn om Philip Freriks te vervangen...

Zwijgen
En daar is het duo Maarten en Philip niet blij mee. Niemand wil er iets over zeggen... Maarten van Rossem is behoorlijk op zijn pik getrapt, aldus Evert Santegoeds bij Shownieuws. Bekijk de Shownieuws-video over de onrust bij De Slimste Mens hierboven.

Het nieuwe seizoen van De slimste mens is vanaf maandag 31 juli rond 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van De slimste mens terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's