Buienradar: wordt het OOIT nog droog deze zomer?

Buienradar: wordt het OOIT nog droog deze zomer?

Buienradar: wordt het OOIT nog droog deze zomer? Het plenst maar door en er lijkt maar geen einde te komen aan al die nattigheid deze zomer. 'Het is woensdag op heel veel plaatsen kletsnat', aldus weerman Dennis Wilt. Dat gaat ook zo door in de middag maar af en toe zijn er gelukkig wel wat droge momenten. 'Koel voor tijd van het jaar'Helaas kunnen we ook de komende dagen nog geen zomerweer verwachten, meldt Buienradar: 'Het blijft zeer nat en vrij koel voor de tijd van het jaar.' Haal die spelletjes of boeken dus maar uit de kast. Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen. Actuele Buienradar KNMI Live buienradar van KNMI.nl Buienradar 24 uurs-verwachting Buienradar.nl voor komende 24 uur Weersverwachting komende 5 dagen Bekijk ook Horror-zomerweer zorgt voor run op lastminutes: 'Mensen zoeken zon' (video) Bekijk deze video » Smartphoneverslaving: '2,5 uur per dag op Instagram en 64% gaat ermee naar bed' (video) Bekijk deze video » B&B Vol Liefde: Petri wordt MOE van Toine Bekijk deze video »
Weer :
Wednesday 2 August 2023 om 10:58

Het plenst maar door en er lijkt maar geen einde te komen aan al die nattigheid deze zomer. 'Het is woensdag op heel veel plaatsen kletsnat', aldus weerman Dennis Wilt. Dat gaat ook zo door in de middag maar af en toe zijn er gelukkig wel wat droge momenten.

'Koel voor tijd van het jaar'
Helaas kunnen we ook de komende dagen nog geen zomerweer verwachten, meldt Buienradar: 'Het blijft zeer nat en vrij koel voor de tijd van het jaar.' Haal die spelletjes of boeken dus maar uit de kast.

Bekijk het weerbericht van Weer.nl en bekijk hieronder hoe de regenbuien zich de komende uren ontwikkelen.

Actuele Buienradar KNMI

Live buienradar van KNMI.nl

Buienradar 24 uurs-verwachting

Buienradar.nl voor komende 24 uur

Weersverwachting komende 5 dagen

Actuele video's

Meer actuele video's