Viktor Brand straalt na gipsverwijdering: 'Gelukkig is er altijd appeltaart'

Viktor Brand straalt na gipsverwijdering: 'Gelukkig is er altijd appeltaart'

Donderdag 3 augustus 2023 om 13:19

Viktor Brand herstelt snel van zijn achillespeesblessure na een tennisongeval en deelt goed nieuws met zijn volgers, hij is weer aan de wandel en het gaat opvallend goed met hem.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Viktor Brand</em> straalt na <em>gipsverwijdering</em>: 'Gelukkig is er altijd appeltaart' Viktor Brand herstelt snel van zijn achillespeesblessure na een tennisongeval en deelt goed nieuws met zijn volgers, hij is weer aan de wandel en het gaat opvallend goed met hem. Tekst gaat verder onder de video. HerstelOp Instagram deelt Viktor het goede nieuws dat het gips eindelijk verwijderd is. "Kijk hem gaan, soepeltjes met één kruk, wie had dat gedacht," vertelt hij lachend in een video. Hoewel hij langzaam herstelt, geeft de presentator van onder meer Mr. Frank Visser doet uitspraak toe dat het soms voelt alsof het nooit meer goed komt. "Maar ja, gelukkig is er altijd appeltaart, dat helpt bij alles." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Viktor Brand in Je huis op orde tegen Mandy: 'Het klinkt overspannen' Bekijk deze video » Hond Viktor Brand overleden: 'Wat is het huis leeg' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :

Herstel
Op Instagram deelt Viktor het goede nieuws dat het gips eindelijk verwijderd is. "Kijk hem gaan, soepeltjes met één kruk, wie had dat gedacht," vertelt hij lachend in een video. Hoewel hij langzaam herstelt, geeft de presentator van onder meer Mr. Frank Visser doet uitspraak toe dat het soms voelt alsof het nooit meer goed komt. "Maar ja, gelukkig is er altijd appeltaart, dat helpt bij alles."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's