De Oranjezomer: 'Hierdoor ging transfer Mohamed Ihattaren naar Turkije mis'

De Oranjezomer: 'Hierdoor ging transfer Mohamed Ihattaren naar Turkije mis'

Vrijdag 4 augustus 2023 om 09:46

Er is wederom gedoe rondom profvoetballer Mohamed Ihattaren, die ooit als een hele grote belofte gold maar daar zou het zomaar eens bij kunnen blijven. Hij zou naar een Turkse club gaan maar op het laatste moment ging dat toch helemaal mis. Wat is er daar aan de hand? Jack van Gelder en Chris Woerts hebben daar wel zo hun mening over.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 3 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.

De Oranjezomer: 'Hierdoor ging transfer <em>Mohamed Ihattaren</em> naar Turkije mis' Er is wederom gedoe rondom profvoetballer Mohamed Ihattaren, die ooit als een hele grote belofte gold maar daar zou het zomaar eens bij kunnen blijven. Hij zou naar een Turkse club gaan maar op het laatste moment ging dat toch helemaal mis. Wat is er daar aan de hand? Jack van Gelder en Chris Woerts hebben daar wel zo hun mening over. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van De Oranjezomer van donderdag 3 augustus. Je kunt ook deze hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's