Video: Tijl Beckand toont backstagebeelden nieuwe spelquiz Waar Gaat Het Over?

Video: Tijl Beckand toont backstagebeelden nieuwe spelquiz Waar Gaat Het Over?

Friday 4 August 2023 om 14:06

Vanaf aanstaande maandag 7 augustus start er bij RTL een nieuwe zomerse quiz: Waar Gaat Het Over?. Tijl Beckand neemt de presentatie op zich en geeft alvast een kijkje achter de schermen.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: <em>Tijl Beckand</em> toont <em>backstagebeelden</em> nieuwe spelquiz <em>Waar Gaat Het Over?</em> Vanaf aanstaande maandag 7 augustus start er bij RTL een nieuwe zomerse quiz: Waar Gaat Het Over?. Tijl Beckand neemt de presentatie op zich en geeft alvast een kijkje achter de schermen. Tekst gaat verder onder de video. Waar Gaat Het Over?In deze dagelijkse spelshow draait alles om het leggen van verbanden. Vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Op basis van foto’s en muzikale aanwijzingen moeten zij erachter komen wat het juiste antwoord is. Wie heeft, aan de hand van deze aanwijzingen, als snelste door waar het over gaat? Van de vijf deelnemers mag alleen de beste speler het opnemen tegen de kampioen van voorgaande afleveringen. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Waar Gaat Het Over? is vanaf 7 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar Gaat Het Over? terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: tv-koning Tijl Beckand druk bezig met opnames spelquiz Waar gaat het over? Bekijk deze video » Tijl Beckand over nieuwe quiz Waar Gaat Het Over?: "Lekker dagelijks spel" Bekijk deze video »
TV :
Video: Tijl Beckand toont backstagebeelden nieuwe spelquiz Waar Gaat Het Over?

Waar Gaat Het Over?
In deze dagelijkse spelshow draait alles om het leggen van verbanden. Vijf spelers nemen het tegen elkaar op. Op basis van foto’s en muzikale aanwijzingen moeten zij erachter komen wat het juiste antwoord is. Wie heeft, aan de hand van deze aanwijzingen, als snelste door waar het over gaat? Van de vijf deelnemers mag alleen de beste speler het opnemen tegen de kampioen van voorgaande afleveringen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.

Waar Gaat Het Over? is vanaf 7 augustus elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Waar Gaat Het Over? terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's