Geen songfestivaldeelname voor Davina Michelle: 'Ik geloof er niet in'

Geen songfestivaldeelname voor Davina Michelle: 'Ik geloof er niet in'

Friday 4 August 2023 om 16:11

Davina Michelle-fans en Eurovisie Songfestival enthousiastelingen zullen teleurgesteld zijn te horen dat de zangeres volgend jaar Nederland niet zal vertegenwoordigen op het liedjesfestijn. Davina liet vrijdag aan Shownieuws weten dat ze zich niet zal aanmelden.

Tekst gaat verder onder de video.

Geen <em>songfestivaldeelname</em> voor <em>Davina Michelle</em>: 'Ik geloof er niet in' Davina Michelle-fans en Eurovisie Songfestival enthousiastelingen zullen teleurgesteld zijn te horen dat de zangeres volgend jaar Nederland niet zal vertegenwoordigen op het liedjesfestijn. Davina liet vrijdag aan Shownieuws weten dat ze zich niet zal aanmelden. Tekst gaat verder onder de video. SongfestivalHoewel de zangeres 'nooit nooit' zegt, laat ze weten dat ze momenteel geen geschikt nummer heeft voor het Eurovisie Songfestival. Ze benadrukt: "Als ik ooit zo'n nummer heb, zal ik zeker in gesprek gaan. Maar ik geloof er niet in om het andersom te doen: meedoen en dan onder druk staan om binnen drie maanden nog een nummer te schrijven." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: Davina Michelle maakt indruk met akoestische versie van Heartbeat Bekijk deze video » Zien: beelden van vroeger: zingende Davina Michelle Bekijk deze video »
TV :

Songfestival
Hoewel de zangeres 'nooit nooit' zegt, laat ze weten dat ze momenteel geen geschikt nummer heeft voor het Eurovisie Songfestival. Ze benadrukt: "Als ik ooit zo'n nummer heb, zal ik zeker in gesprek gaan. Maar ik geloof er niet in om het andersom te doen: meedoen en dan onder druk staan om binnen drie maanden nog een nummer te schrijven."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's