Zien: Avrotros houdt vast aan interne selectie bij Songfestival ondanks teleurstelling Mia en Dion

Zien: Avrotros houdt vast aan interne selectie bij Songfestival ondanks teleurstelling Mia en Dion

Wednesday 12 July 2023 om 20:33

De Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival van 2024 zal opnieuw intern worden gekozen, wat betekent dat er definitief geen nationale voorronde zal plaatsvinden. Na de teleurstelling rondom Mia en Dion, wiens nummer 'Burning Daylight' geen succes had in de halve finale, hoopten velen op een andere aanpak. Echter, de Avrotros heeft ervoor gekozen om vast te houden aan de eigen visie.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Avrotros</em> houdt vast aan <em>interne selectie</em> bij <em>Songfestival</em> ondanks teleurstelling <em>Mia en Dion</em> De Nederlandse inzending voor het Eurovisiesongfestival van 2024 zal opnieuw intern worden gekozen, wat betekent dat er definitief geen nationale voorronde zal plaatsvinden. Na de teleurstelling rondom Mia en Dion, wiens nummer 'Burning Daylight' geen succes had in de halve finale, hoopten velen op een andere aanpak. Echter, de Avrotros heeft ervoor gekozen om vast te houden aan de eigen visie. Tekst gaat verder onder de video. Interne selectieDe keuze voor een interne selectie kan zowel enthousiasme als teleurstelling opwekken bij fans en artiesten. Sommigen zullen benieuwd zijn naar welke artiest Nederland zal vertegenwoordigen en welk nummer zij zullen brengen op het Eurovisiepodium. Anderen hadden gehoopt op een open competitie waar talenten de kans zouden krijgen om zichzelf te bewijzen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Avrotros houdt vast aan interne selectie bij Songfestival ondanks teleurstelling Mia en Dion

Interne selectie
De keuze voor een interne selectie kan zowel enthousiasme als teleurstelling opwekken bij fans en artiesten. Sommigen zullen benieuwd zijn naar welke artiest Nederland zal vertegenwoordigen en welk nummer zij zullen brengen op het Eurovisiepodium. Anderen hadden gehoopt op een open competitie waar talenten de kans zouden krijgen om zichzelf te bewijzen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's