De Oranjezomer: Jack Gelder confronteert Guido den Aantrekker met Story-verhaal (video)

De Oranjezomer: Jack Gelder confronteert Guido den Aantrekker met Story-verhaal (video)

Zaterdag 5 augustus 2023 om 10:02

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em>: Jack Gelder confronteert Guido den Aantrekker met <em>Story</em>-verhaal (video) Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Jack van Gelder las in roddelblad Story dat hij blind is aan één oog, maar weet zelf nog van niets. De hoogste tijd dus om de confrontatie aan te gaan met Story-medewerker Guido den Aantrekker. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Jack van Gelder las in roddelblad Story dat hij blind is aan één oog, maar weet zelf nog van niets. De hoogste tijd dus om de confrontatie aan te gaan met Story-medewerker Guido den Aantrekker.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's