Jack van Gelder staat voor mysterie in De Oranjezomer: 'Waarom zou je dat doen?'

Jack van Gelder staat voor mysterie in De Oranjezomer: 'Waarom zou je dat doen?'

Zaterdag 5 augustus 2023 om 10:59

Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

Jack van Gelder staat voor mysterie in <em>De Oranjezomer</em>: 'Waarom zou je dat doen?' Hieronder zie je een fragment uit De Oranjezomer van vrijdag 4 augustus. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Jack van Gelder zag een opmerkelijk moment tijdens het WK Vrouwenvoetbal. Ook Hélène Hendriks heeft geen oplossing voor dit mysterie. Wordt wellicht vervolgd... Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Jack van Gelder zag een opmerkelijk moment tijdens het WK Vrouwenvoetbal. Ook Hélène Hendriks heeft geen oplossing voor dit mysterie. Wordt wellicht vervolgd...

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's