The Talent Scouts: Sean zingt Roxanne en heeft Angela Groothuizen overtuigd

The Talent Scouts: Sean zingt Roxanne en heeft Angela Groothuizen overtuigd

Sunday 6 August 2023 om 08:38

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 5 augustus. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

<em>The Talent Scouts</em>: Sean zingt <em>Roxanne</em> en heeft Angela Groothuizen overtuigd Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 5 augustus. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. Sean zong zaterdag Roxanne van The Police. Jurylid Angela Groothuizen is direct fan van Seans stem: "Lekker hoor", zegt ze aan het begin van het nummer. Wie van de juryleden zal op de knop drukken? The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook The Talent Scouts: Donna weet de scouts niet te overtuigen met As It Was (video) Bekijk deze video » The Talent Scouts: Mikki zingt Lost van Anouk in het Nederlands en blaast jury omver (video) Bekijk deze video »
TV :

Sean zong zaterdag Roxanne van The Police. Jurylid Angela Groothuizen is direct fan van Seans stem: "Lekker hoor", zegt ze aan het begin van het nummer. Wie van de juryleden zal op de knop drukken?

The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's