Jury vindt optreden Fatimazohra 'leuk' maar niet goed genoeg ('When I Was Your Man')

Jury vindt optreden Fatimazohra 'leuk' maar niet goed genoeg ('When I Was Your Man')

Zondag 6 augustus 2023 om 12:27

Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 5 augustus. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv.

Jury vindt optreden <em>Fatimazohra</em> 'leuk' maar niet goed genoeg (<em>'When I Was Your Man'</em>) Hieronder zie je een fragment uit The Talent Scouts van zaterdag 5 augustus. Je kan de hele aflevering van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv. Fatimazohra zingt het nummer When I Was Your Man van Bruno Mars, maar de jury is niet om. Niemand drukt. Ze vonden het optreden wel 'leuk' maar niet goed genoeg. Oordeel zelf en zie het optreden hierboven. The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook The Talent Scouts gemist? Bastian Steven zingt Just the Way You Are Bekijk deze video » The Talent Scouts: Donna weet de scouts niet te overtuigen met As It Was (video) Bekijk deze video » Engelstalige versie van Omarm me (BLØF) met Kim & Tayler in The Talent Scouts Bekijk deze video »
TV :

Fatimazohra zingt het nummer When I Was Your Man van Bruno Mars, maar de jury is niet om. Niemand drukt. Ze vonden het optreden wel 'leuk' maar niet goed genoeg. Oordeel zelf en zie het optreden hierboven.

The Talent Scouts is elke zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van The Talent Scouts terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's