Zien: Mathieu van der Poel komt als wereldkampioen over de finish in Glasgow

Zien: Mathieu van der Poel komt als wereldkampioen over de finish in Glasgow

Zien: <em>Mathieu van der Poel</em> komt als <em>wereldkampioen</em> over de finish in <em>Glasgow</em> Na een indrukwekkende prestatie op het WK wielrennen in Glasgow, zal Mathieu van der Poel het komende jaar in de regenboogtrui schitteren. Door deze geweldige prestatie heeft Nederland na een periode van 38 jaar opnieuw een wereldkampioen wielrennen op de weg in de persoon van Van der Poel. Tekst gaat verder onder de video. ?? | 38 jaar moesten we wachten, maar hij heeft 'm! Mathieu van der Poel is met kapotte schoen de eerste Nederlandse WERELDKAMPIOEN sinds Zoetemelk! ??? #GlasgowScotland2023? Koers kijk je op discovery+ pic.twitter.com/ORTdRK6sXJ— Eurosport Nederland (@Eurosport_NL) August 6, 2023 Dubbel wereldkampioenVan der Poel heeft een bijzondere mijlpaal bereikt door zowel wereldkampioen op de weg als in het veldrijden te worden. Eerder dit jaar, in februari, schreef hij al het 74e WK veldrijden op zijn naam. Bekijk de video's van Eurosport NL en HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Parijs-Roubaix 2023: Mathieu van der Poel heer en meester op kasseien Bekijk deze video » Zien: Mathieu van der Poel glijdt pijnlijk onderuit op weg naar wereldtitel in Glasgow Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Mathieu van der Poel komt als wereldkampioen over de finish in Glasgow
Zondag 6 augustus 2023 om 18:03

Na een indrukwekkende prestatie op het WK wielrennen in Glasgow, zal Mathieu van der Poel het komende jaar in de regenboogtrui schitteren. Door deze geweldige prestatie heeft Nederland na een periode van 38 jaar opnieuw een wereldkampioen wielrennen op de weg in de persoon van Van der Poel.

Tekst gaat verder onder de video.

Dubbel wereldkampioen
Van der Poel heeft een bijzondere mijlpaal bereikt door zowel wereldkampioen op de weg als in het veldrijden te worden. Eerder dit jaar, in februari, schreef hij al het 74e WK veldrijden op zijn naam.

Bekijk de video's van Eurosport NL en HLF8 hierboven. Je kunt alle afleveringen van HLF8 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's