Zien: Mathieu van der Poel glijdt pijnlijk onderuit op weg naar wereldtitel in Glasgow

Zien: Mathieu van der Poel glijdt pijnlijk onderuit op weg naar wereldtitel in Glasgow

Zien: <em>Mathieu van der Poel</em> glijdt <em>pijnlijk onderuit</em> op weg naar wereldtitel in <em>Glasgow</em> Mathieu van der Poel is na een sensationeel WK wielrennen op de weg in het Schotse Glasgow wereldkampioen geworden. In de slotfase kwam Van der Poel lelijk ten val, maar dit schrikte de 28-jarige wielrenner niet af. Met een bebloede knie, elleboog en gescheurd tenue wist Mathieu zichzelf naar de WK-titel te fietsen. Tekst gaat verder onder de video. ?? | Valpartij Van der Poel! Opstaan en doorgaan! Hoe is het met zijn schoen?! ?? #GlasgowScotland2023? Koers kijk je op discovery+ pic.twitter.com/5PaKfcxJR7— Eurosport Nederland (@Eurosport_NL) August 6, 2023 WK 2022Het vorige jaar werd het WK in Wollongong een pijnlijk hoofdstuk voor Van der Poel. De wielrenner was namelijk betrokken bij een voorval in zijn hotel tijdens de nacht, waarna hij voor verhoor werd meegenomen door de Australische politie. Kort daarna verschenen beelden van het voorval op het internet. Bekijk de video's van Eurosport NL en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Parijs-Roubaix 2023: Mathieu van der Poel heer en meester op kasseien Bekijk deze video » Zien: Mathieu van der Poel komt als wereldkampioen over de finish in Glasgow Bekijk deze video »
Wielrennen :
Zien: Mathieu van der Poel glijdt pijnlijk onderuit op weg naar wereldtitel in Glasgow
Sunday 6 August 2023 om 18:26

Mathieu van der Poel is na een sensationeel WK wielrennen op de weg in het Schotse Glasgow wereldkampioen geworden. In de slotfase kwam Van der Poel lelijk ten val, maar dit schrikte de 28-jarige wielrenner niet af. Met een bebloede knie, elleboog en gescheurd tenue wist Mathieu zichzelf naar de WK-titel te fietsen.

Tekst gaat verder onder de video.

WK 2022
Het vorige jaar werd het WK in Wollongong een pijnlijk hoofdstuk voor Van der Poel. De wielrenner was namelijk betrokken bij een voorval in zijn hotel tijdens de nacht, waarna hij voor verhoor werd meegenomen door de Australische politie. Kort daarna verschenen beelden van het voorval op het internet.

Bekijk de video's van Eurosport NL en Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's