Gepensioneerde Ria keert terug in kraamzorg vanwege tekort: 'Met net zoveel passie als toen'

Gepensioneerde Ria keert terug in kraamzorg vanwege tekort: 'Met net zoveel passie als toen'

Woensdag 9 augustus 2023 om 18:17

Na zo'n beetje vijftig jaar tussen de baby's te hebben gezeten, besloot kraamverzorgster Ria Morsink-Veldhuis in 2021 met haar welverdiende pensioen te gaan genieten. Maar nu, vanwege een tekort aan personeel, is de 68-jarige Twentse weer terug in de luiers en wiegjes business.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Gepensioneerde Ria</em> keert terug in <em>kraamzorg</em> vanwege <em>tekort</em>: 'Met net zoveel passie als toen' Na zo'n beetje vijftig jaar tussen de baby's te hebben gezeten, besloot kraamverzorgster Ria Morsink-Veldhuis in 2021 met haar welverdiende pensioen te gaan genieten. Maar nu, vanwege een tekort aan personeel, is de 68-jarige Twentse weer terug in de luiers en wiegjes business. Tekst gaat verder onder de video. Geen spijtDoor het schrijnende tekort aan kraamzorgpersoneel heeft de 68-jarige Ria Morsink-Veldhuis de beslissing genomen om weer aan het werk te gaan, en ze heeft er absoluut geen spijt van: "Ik moet heel eerlijk zeggen, ik doe het nog met net zoveel passie als toen. Ik zal misschien iets minder hard de trap op en af lopen, maar voor de rest lukt het me gewoon allemaal nog." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Rooijakkers over de vloer: Simone Kleinsma open over verlies dochter Teuntje Bekijk deze video » ZIEN: volgers boos op Nienke Plas om misplaatste grap dochtertje Bekijk deze video »
Entertainment :

Geen spijt
Door het schrijnende tekort aan kraamzorgpersoneel heeft de 68-jarige Ria Morsink-Veldhuis de beslissing genomen om weer aan het werk te gaan, en ze heeft er absoluut geen spijt van: "Ik moet heel eerlijk zeggen, ik doe het nog met net zoveel passie als toen. Ik zal misschien iets minder hard de trap op en af lopen, maar voor de rest lukt het me gewoon allemaal nog."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's