Zien: Oranje Leeuwinnen ontvangen 90.000 dollar na WK uitschakeling

Zien: Oranje Leeuwinnen ontvangen 90.000 dollar na WK uitschakeling

Voor degenen die vannacht vroeg opstonden om de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen te volgen, begint de dag met een dubbel gevoel. Ondanks de overtuigende voortgang van ons team in het WK, bleek Spanje een geduchte tegenstander en moeten de dames helaas afscheid nemen.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Oranje Leeuwinnen</em> ontvangen <em>90.000 dollar</em> na <em>WK uitschakeling</em> Voor degenen die vannacht vroeg opstonden om de wedstrijd van de Oranje Leeuwinnen te volgen, begint de dag met een dubbel gevoel. Ondanks de overtuigende voortgang van ons team in het WK, bleek Spanje een geduchte tegenstander en moeten de dames helaas afscheid nemen. Tekst gaat verder onder de video. 90.000 dollarNa de uitschakeling in de kwartfinales van het WK voetbal, ontvangen de Oranje voetbalsters elk een bedrag van 90.000 dollar, ongeveer 81.640 euro. Dit bedrag wordt aan alle 23 speelsters van de selectie uitgekeerd. Daarnaast zal de Nederlandse voetbalbond KNVB van de FIFA een bedrag van ongeveer 1,98 miljoen euro ontvangen. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: Oranje Leeuwinnen ontvangen 90.000 dollar na WK uitschakeling

90.000 dollar
Na de uitschakeling in de kwartfinales van het WK voetbal, ontvangen de Oranje voetbalsters elk een bedrag van 90.000 dollar, ongeveer 81.640 euro. Dit bedrag wordt aan alle 23 speelsters van de selectie uitgekeerd. Daarnaast zal de Nederlandse voetbalbond KNVB van de FIFA een bedrag van ongeveer 1,98 miljoen euro ontvangen.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV