Zien: Sherida Spitse worstelt met heimwee ondanks goede resultaten Oranje Leeuwinnen

Zien: Sherida Spitse worstelt met heimwee ondanks goede resultaten Oranje Leeuwinnen

Woensdag 9 augustus 2023 om 21:28

De Oranje Leeuwinnen presteren uitstekend in Australië. Ze hebben de kwartfinale van het WK voetbal bereikt en zullen het donderdagnacht opnemen tegen Spanje. Hoewel het wereldkampioenschap aan de andere kant van de wereld plaatsvindt, ver weg van hun thuisbasis, ervaart aanvoerder Sherida Spitse soms de zware afstand.

Tekst gaat verder onder de video.

Zien: <em>Sherida Spitse</em> worstelt met <em>heimwee</em> ondanks goede resultaten <em>Oranje Leeuwinnen</em> De Oranje Leeuwinnen presteren uitstekend in Australië. Ze hebben de kwartfinale van het WK voetbal bereikt en zullen het donderdagnacht opnemen tegen Spanje. Hoewel het wereldkampioenschap aan de andere kant van de wereld plaatsvindt, ver weg van hun thuisbasis, ervaart aanvoerder Sherida Spitse soms de zware afstand. Tekst gaat verder onder de video. Sherida SpitseIn gesprek met RTL Boulevard deelt Sherida Spitse dat zowel zij als de Leeuwinnen zich goed voelen: "We hebben een geweldige tijd en dit komt natuurlijk door de resultaten die we behalen." Ondanks de gezellige sfeer die de speelster benadrukt, realiseren ze zich dat ze duizenden kilometers verwijderd zijn van hun dierbaren. Spitse erkent dat ze het 'soms lastig' vindt. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Verenigde Staten - Nederland (WK vrouwenvoetbal 2023) Bekijk deze video » Samenvatting Nederland – Zuid-Afrika (achtste finale WK vrouwenvoetbal) Bekijk deze video »
TV :
Zien: Sherida Spitse worstelt met heimwee ondanks goede resultaten Oranje Leeuwinnen

Sherida Spitse
In gesprek met RTL Boulevard deelt Sherida Spitse dat zowel zij als de Leeuwinnen zich goed voelen: "We hebben een geweldige tijd en dit komt natuurlijk door de resultaten die we behalen." Ondanks de gezellige sfeer die de speelster benadrukt, realiseren ze zich dat ze duizenden kilometers verwijderd zijn van hun dierbaren. Spitse erkent dat ze het 'soms lastig' vindt.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's